пятница, 6 июля 2012 г.


Робота на Prezi.com

Шановні вчителі.
Всім нам дуже хочеться рости і розвиватися, передаючи отримані знання учням.
Знайомтесь з новим форматом презентації.



Кожен учитель в наш час знайомий з таким додатком як PowerPoint іншими словами з презентацією. Вчителям подобається робота з цим додатком, але багато хто перебуває в пошуку чогось нового. Пропоную ознайомитися з Prezi.com.
У чому ж новизна Прези? На відміну від багатьох доступних сьогодні аналогічних ресурсів для створення презентацій онлайн, розробники Презі.ком не стали створювати черговий клон Powerpoint'а, а пішли у своєму, ортогональному напрямку. Вся Prezi-презентація представляє з себе один великий віртуальний стіл, на якому тут і там розташовані об'єкти, що презентуються : тексти, картинки, відео, флешки - що ще потрібно? Потім творець презентації може обкреслити траєкторію руху камери через презентацію - і готово. В результаті отримуємо динамічне, добре анімований сюжет, від якого не так просто заснути, як від традиційних слайдів.

Отже, що ж потрібно зробити, щоб почати працювати в цій програмі?
  Для початку, зареєструйтесь на сайті www.Prezi.com. Після чого Вам буде доступна опція створення презентацій.

Після реєстрації кожен користувач отримує доступ до особистого кабінету http://рrezi.com/your. Можна приступати до створення презентації, вхід доступний!
При створенні нової презентації в вікні необхідно задати:

  • назва презентації (title),
  • при необхідності привести короткий опис (description),
  • натиснути кнопку New prezi.

Можна приступати до втілення своїх творчих ідей!

Prezi.com - це соціальний сервіс, отже, створюватися презентації можуть колективно, і це якість можна використовувати при роботі над спільними проектами.
Пропоную вашій увазі створену мною презентацію


1 комментарий:

  1. скажите пожалуйста, а как у вас отображается кириллица? я в презентации пишу русское слово, а оно точками показывает...

    ОтветитьУдалить

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...